Beoordelingen van Jasmijn Gorinchem

Recente recensies van Jasmijn Gorinchem

5 sterren na 146 reviews

, 14-10-2021

Kwaliteit:

Rating

Keurig verzorgd en heerlijk gegeten 👌🏻

, 10-10-2021

Kwaliteit:

Rating

Super goed geregeld en heerlijk gegeten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-10-2021

Kwaliteit:

Rating

Wij waren er met z'n allen over uit dat de sushi van jasmijn wel 1 van de betere is hier in de omgeving. Wij komen zeker terug! Een aanrader

, 07-10-2021

Kwaliteit:

Rating

, 04-10-2021

Kwaliteit:

Rating

Lekker gegeten van het combinatiemenu 3 gerechten. Bestelling online gedaan en was keurig op tijd op te halen! Was voor ons erg veel voor twee personen, dus wij kunnen er nog een avond van eten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-10-2021

Kwaliteit:

Rating

Stond op tijd klaar Smaak matig Ritje naar huis 2min Moest toch nog alles opwarmen

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-10-2021

Kwaliteit:

Rating

Wij hebben er enorm van genoten, heerlijk!

, 02-10-2021

Kwaliteit:

Rating

, 27-09-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke sushi! Kreeg er zelfs gratis extra sushi bij. Ik heb genoten!

, 18-09-2021

Kwaliteit:

Rating

Eenvoudig te bestellen en de sushi smaakte heerlijk. Net als alle andere gerechten die we eerder hebben besteld trouwens.

, 13-09-2021

Kwaliteit:

Rating

Bestelling online gedaan. Duurde ongeveer een uur voordat de bestelling opgehaald kon worden. Bijna volgens tijd was de bestelling klaar. Vriendelijk ontvangst en enthousiaste vrouw achter de kassa die de bestellingen opnam en uitserveerde! Erg lekker gegeten! Voor herhaling vatbaar!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-09-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke sushi! Maar een ander favoriet recept babi ketjap lijkt helaas een ander recept, veel te zoet en weinig pit erin.

, 11-09-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke Chinees Maar de sushi van jullie is ook erg goed. De beste

, 11-09-2021

Kwaliteit:

Rating

Eten was goed. Had het via de website besteld en dat doe ik meer alleen de ophaal tijd klopt nooit je moet bijna altijd 15 tot 20 minuten langer wachten. Ook vind ik dat balie medewerker de telefoon belangrijker dan de klanten die in de rij staan te wachten.

, 03-09-2021

Kwaliteit:

Rating

Ook deze keer weer Sushi at its best. Heerlijk!

, 02-09-2021

Kwaliteit:

Rating

, 30-08-2021

Kwaliteit:

Rating

Visfilet was deels rauw, verder was alles lekker.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-08-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten weer! Vooral die crunch sushi’s vind ik persoonlijk erg lekker. Ik zeg gewoon doen.

, 16-08-2021

Kwaliteit:

Rating

Rundvlees was erg zout. Overige gerechten waren prima.

, 09-08-2021

Kwaliteit:

Rating

Het eten is heerlijk. De bestelling afhalen gaat een beetje chaotisch, het was ook best wel druk bij het afhalen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-08-2021

Kwaliteit:

Rating

lekker en ondanks de drukte toch op tijd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-08-2021

Kwaliteit:

Rating

Eten prima en stond keurig op tijd klaar toen ik op kwam halen

, 05-08-2021

Kwaliteit:

Rating

Altijd prima in orde en erg vriendelijk.

, 25-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Sushi was goed maar het Chinese maandmenu was waterig en smaakloos

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Alles is lekker

, 18-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Goede kwaliteit eten & vriendelijk personeel.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Top kwaliteit eten en goeie en snelle service.

, 16-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Bami and Babi Pangang were delicious. Our orders were ready at the time of pick up.

, 14-07-2021

Kwaliteit:

Rating

sushi was lekker en nette bediening

, 12-07-2021

Kwaliteit:

Rating

, 10-07-2021

Kwaliteit:

Rating

, 05-07-2021

Kwaliteit:

Rating

, 21-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Wederom heerlijk gegeten, het was erg druk bij het ophalen dus de tijd van 1800 werd niet gehaald, maar dit gold voor iedereen, geduld is een schone zaak!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten

, 29-05-2021

Kwaliteit:

Rating

, 28-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke Wan tan soep, komkommersalade viel een beetje tegen, maar verder alles heel lekker, zoals altijd.

, 27-05-2021

Kwaliteit:

Rating

De maandbox sushi besteld. Dat ging makkelijk via de overzichtelijke website. De bestelling stond klaar op de afgesproken tijd. Er is ook ruime parkeergelegenheid bij het restaurant. De maaltijd was ruim voldoende voor 3 personen, en de sushi was erg lekker. Dit gaan we nog een keer doen!

, 25-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Op de website staat bij online bestelling 5% korting. Dit is niet verrekend. Bij thuiskomst bleek er 2x nasi geleverd ipv 1 nasi en 1 bami. Onzorgvuldig!

, 22-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Crunchy box is heerlijk!

, 17-05-2021

Kwaliteit:

Rating

De eerste keer afhalen bij Jasmijn en het was heerlijk! Wij komen zeker terug!

, 15-05-2021

Kwaliteit:

Rating

, 15-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Prima geregeld!

, 10-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Kwaliteit was goed maar als je online besteld en het om 18.20 af kan afhalen en je moet daar met heel veel mensen buiten wachten zo'n 40 minuten. Dat kan echt niet. Onacceptabel als er een tijd word aangegeven moet er niet lang gewacht worden.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Wij hebben nu 2 keer via de site besteld en 2 keer bij aankomst 3 kwartier moeten wachten ipv op de afgesproken tijd het klaar te hebben. Bijzonder in deze tijd. Zeker sls het ook al betaald is. Waarom.wil je dan, dat mensen online bestellen?

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Eten was erg goed. Konden om 19:10uur ophalen, echter pas rond kwart voor 8 eten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-05-2021

Kwaliteit:

Rating

25 minuten moeten wachten omdat er veelste veel mensen op het zelfde tijdstip hun bestelling kwamen ophalen. Betere tijdslots en ophaaltijden wenselijk . Kwaliteit van het eten was redelijk. In het verleden beter

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Snel en goed geregeld. Goed gegeten.

, 29-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Hele lekkere sushi!!

, 28-04-2021

Kwaliteit:

Rating

, 27-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Het smaakte helaas minder lekker dan normaal. Waarom? Geen idee.

, 27-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Afhaalmenu babi pangang en fun yong hai waren beide flauw en smaakloos heb in het verleden veel betere gehaald hier!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-04-2021

Kwaliteit:

Rating

, 26-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Altijd op tijd klaar , altijd vers en altijd heerlijk 👌🍱🍤🍣🥟zeker een aanrader voor iedereen

, 26-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk!!

, 26-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Altijd goed!

, 21-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke sushi. Echt een aanrader.

, 21-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Prima sushi! Heerlijk chinees eten. We hebben genoten.

, 18-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Goede kwaliteit, verse vis, beetje veel saus op sommige rollen. Goed in balans qua smaak, en goed qua structuur en stevigheid.

, 17-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Eten was lekker. Bij het afhalen waren ze de sushi vergeten mee te geven. even gebeld, ze kwamen het zelf bezorgen terwijl wij buiten de bezorgregio vallen. hele goede service!!!

, 16-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke verse sushi. Wij hadden een familie box gevarieerd en ruim voldoende Ook garnalen erbij genomen !

, 05-04-2021

Kwaliteit:

Rating

, 05-04-2021

Kwaliteit:

Rating

bestelling iets later klaar ( 15 min. ) dan de aangegeven tijd op de site maar alles compleet en lekker. Vriendelijk geholpen. Voor herhaling vatbaar.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Het was weer geweldig.. Iedereen heeft heerlijk gegeten... Ook de sushi was super.

, 02-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Het was weer top!

, 31-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke sushi en vriendelijk personeel. Bedankt Jasmijn Gorichem!

, 31-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Wat hebben wij weer genoten van de heerlijke sushi vanmiddag. Echt tot nu toe de lekkerste in gorinchem

, 30-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Niet te begrijpen waarom 40 minuten wachten als ik online bestel, en zodra ik het wil afhalen ruim voor de afhaaltijd, ik nog 20 minuten moet wachten. Daarnaast was maaltijd ok, maar kon beter, de mihoen had een vreemde bijsmaak, alsof het te lang in de pan had gelegen. Dit moet dus beter mensen, online bestellen doe ik om betere doorloop te regelen, obviously zijn ze daar nog niet helemaal op uitgekristaliseerd.

, 28-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Crunchy Ebi rol besteld en smaakte heel lekker en vers, compliment! Ga zeker vaker bestellen!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Top kwaliteit sushi !, erg lekker en makkelijk te bestellen. Aanrader Voor Gorinchem

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-03-2021

Kwaliteit:

Rating

, 27-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke sushi schotel, allemaal verse ingrediënten en goed verzorgd!

, 26-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Online besteld en afgehaald. Chinees menu en sushi. Was heerlijk ga zeker snel weer.

, 22-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Het eten was lekker en goed, maar het afhalen van de bestelling was een drama. Iedereen loopt en roept door elkaar zowel mensen die nog willen bestellen als die reeds besteld hebben. Zeker niet corona proof !

, 22-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Prima kwaliteit. Heerlijk gegeten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Heel erg lekkere sushi gegeten. Vers en zeer goed

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke sushi! We hebben er echt van genoten. Het was binnen alleen veel te druk en niet Coronaproef geregeld. Ik moest alleen mijn bestelling ophalen, om 17.30, maar heb ruim 20 minuten moeten wachten, terwijl anderen hun bestelling nog moesten plaatsen.

, 20-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Sushi was vers, maar er zat een overheersende azijnsmaak aan alles! Toen ik mijn bestelling ophaalde stonden er minstens twaalf mensen binnen in een kleine ruimte om eten op te halen en een grote rij buiten. Er was geen enkele controle , vond het heel onveilig om mijn bestelling op te halen!

, 20-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Erg lekker!

, 15-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Heel erg lekker en ruime porties. Top.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Ben wezen afhalen, vond het erg rommelig. Uiteindelijk ruim 20 minuten gewacht terwijl het al klaar bleek te staan. Een wat betere organisatie kan geen kwaad. Eten was prima, geen bijzonderheden.

, 13-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten, tot dat we 2 elastiekjes in de mihoen hebben gevonden 😱

Reactie van Jasmijn:Het spijt ons dat dit is gebeurd. Wij nemen contact met u op via de mail.

, 13-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke sushi !!!

, 09-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Super lekker ! 👌🏻

, 08-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bestelling on-line geplaatst en betaald! Bij afhalen op geplande tijd was het een puinhoop. Bestellingen stonden al klaar maar eerst werden klanten geholpen die nog een bestelling moesten doen. Bij navraag of onze bestelling klaarstond was het antwoord nog niet gereed. Later bleek dat onze bestelling wel klaar was: resultaat bij thuiskomst lauw eten. Wat een chaos !!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-03-2021

Kwaliteit:

Rating

, 05-03-2021

Kwaliteit:

Rating

, 04-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Netjes klaar op afgesproken tijdstip. Sushi was goed. Overige gerechten zoals je van een Chinees gewend bent.

, 04-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Altijd wel tevreden over de kwaliteit. Maar deze keer helaas teleurgesteld vanwege de kwaliteit van de Babi ketjap. Deze was dusdanig "geroosterd" dat het nauwelijks eetbaar was en meer ketjap dan vlees .Vlees was echt aangebrand en niet door heen te kauwen. Jammer!

, 03-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Het stond klaar toen ik binnen kwam, we hebben heerlijk gegeten!

, 28-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Super lekker gegeten !

, 27-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Super lekker en exact op tijd klaar!

, 27-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke Sushi

, 26-02-2021

Kwaliteit:

Rating

De beste Chinees in de wijde omgeving geweldige pangang en de krokante kip is hemels.

, 26-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Goede kwaliteit sushi. Vers gemaakt. Wij bestellen altijd online en halen het af. De tijd die afgesproken is om af te halen komen ze na. Echt een aanrader om sushi te bestellen

, 26-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Altijd lekker en goed verzorgd! Top service

, 26-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Eten keurig op afgesproken tijd klaar. Heerlijk gegeten, een aanrader!

, 23-02-2021

Kwaliteit:

Rating

zoals altijd ,prima- constante kwaliteit.

, 22-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk verse sushi! Voor herhaling vatbaar.

, 22-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Geweldig eten! Sushi is echt één van de beste sushi in omstreken!! Paling smelt gewoon op je tong zo goed!

, 22-02-2021

Kwaliteit:

Rating

De Sushi box Orange was zeer smaakvol!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Het eten was koud toen we het hebben opgehaald en thuis gingen eten en de nasi ramis was niet lekker

, 19-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Het eten was erg lekker!

, 19-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Het eten was heerlijk! We hebben echt genoten. Voor de eerste keer hier besteld maar zeker niet de laatste keer!!!

, 15-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten, perfect.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Geweldige kwaliteit, harde werkers, super vriendelijk en altijd klopt de bestelling

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke Chinees en sushi. Voor ons gezin een uitkomst daar niet iedereen van Sushi houdt. Snel besteld en op het gewenste tijdstip staat het klaar! Kan niet beter.... gewoon top! Een aanrader voor iedereen.

, 11-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Wat voor! Sushi stonk! Zo droog als wat. Echt waar ik ben hier zo ziek van geweest! Rijst stonk naar azijn en wat gewoon niet te eten!! En dan bel je naar ze op en zeggen ze je moet niet zeuren... Nee maar wel 50 euro naar binnen harken.....

, 04-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten en uitstekende kwaliteit.

, 04-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Op zich prima, maar helaas was de bestelling niet compleet. het zeewier ontbrak

, 04-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Wij waren super tevreden over onze sushi bestelling van Jasmijn. Het was heerlijk en super goed verzorgd.

, 02-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke sushi! Super vers. Lekkerder dan de concurrent in de binnenstad.

, 01-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Prima geregeld, on line bestelling was snel klaar en de smaak was, zoals altijd, weer heerlijk! Voor herhaling vatbaar!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-01-2021

Kwaliteit:

Rating

De combi Sushi en Chinees/Indisch is top! Waarom alleen de sushi kan worden bezorgd is een klein raadsel. Lijkt me slechts een kleine logistieke aanpassing. Maar als het gaat om de kwaliteit...bijna altijd goed! Een dikke 8 ! 👍

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-01-2021

Kwaliteit:

Rating

, 29-01-2021

Kwaliteit:

Rating

, 27-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke sushi gegeten, een aanrader!

, 25-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Alles was goed behalve de kip in ketjapsaus die was zo pittig dat je niet eens proefde wat je aan het eten was Jammer U mag met mij contact opnemen via de mail

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten, zelf opgehaald, prima geregeld....

, 22-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Super lekkere sushi !

, 22-01-2021

Kwaliteit:

Rating

goede kwaliteit en altijd op tijd klaar aanrader!

, 21-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke Sushi gegeten!

, 18-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Goed van smaak en keurig op tijd

, 17-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Lekkere en verse sushi. Aanrader!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-01-2021

Kwaliteit:

Rating

De Sushi en het afhaalmenu was heerlijk😋 Bestelling stond keurig klaar👌

, 16-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke sushi!!

, 14-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Perfecte service. Via de website besteld. En een heerlijke maaltijd.

, 13-01-2021

Kwaliteit:

Rating

We hadden de familiebox besteld. Erg lekker! Wel veel met krab, mag iets meer variatie in zitten. We zullen zeker vaker bij Jasmijn bestellen!

, 10-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Het eten was prima. I.v.m. corona zaten er wel teveel mensen in de wachtruimte. Het leek er niet op dat iemand dat in de gaten hield.

, 08-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk setje Shusi crunch box besteld voor herhaling vatbaar

, 04-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Ook nu weer een heerlijke maaltijd. Wel een beetje veel.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Zoals altijd lekker, maar ik baal ervan als de bami zo lauw is, niet prettig.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Makkelijk bestellen. Op tijd klaar.prima kwaliteit van het eten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Super service en kwaliteit van het eten, altijd weer heerlijk

, 02-01-2021

Kwaliteit:

Rating

, 01-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bestelling goed in orde. Ondanks erge drukte toch redelijk op tijd je eten.

, 31-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Mooi op.tijd klaar, lekker naar mijn id

, 30-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Het zou fijn zijn als er ook een afhaaldatum ingevuld kan worden.

, 26-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Goede sushi box voor redelijke prijs!

, 26-12-2020

Kwaliteit:

Rating

eten prima. afhaaltijd redelijk conform bestelling. bij website mis ik een knopje voor de afhaaldatum.-handig om grotere bestelling een of twee dagen van te voren te bestellen.

, 25-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Héérlijke sushi besteld, keurig verzorgd en erg lekker.

, 21-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk, smaakt heel vers!

, 20-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke suhi!! Geweldig vers. Mooi opgemaakt. Genieten!!

, 11-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke sushi

, 16-11-2020

Kwaliteit:

Rating